O našem podjetju

Mizarstvo Anton Černoša je družinsko mizarsko podjetje, ki se nahaja v okolici Šmarja pri Jelšah, v bližini Celja. Izdelujemo pohištvo po meri, ki nastaja v sodobno opremljeni delavnici, kjer z obdelavo kvalitetnih materialov zagotavljamo, da Vaše želje, ki se jim popolnoma posvetimo vse od meritev pa do montaže, postanejo resničnost.

V našem podjetju izdelujemo vse vrste pohištva, tako pisarniško pohištvo kot tudi kuhinje, sobe, stopnice, brunarice, ograje, vrata, vrtno pohištvo, itd. Skratka vse kar je iz lesa. Pri svojem delu pa pazimo, da so tudi deli, ki jih vgrajujemo v pohištvo (izvlečne košare, predali, panti, kljuke ...), kvalitetne izdelave.

V galeriji si lahko ogledate nekaj naših proizvodov, ki že opravljajo svojo vlogo v oziroma na nekaterih objektih. Če mislite, da bi se lahko v naši galeriji in Vašem domu, pisarni, vikendu, ... znašel tudi izdelek, ki ga bi po Vaših željah izdelali v našem podjetju, nas pokličite ali obiščite vsak delavnik od 8.00 do 18.00 in v soboto od 8.00 do 12.00.

Informacije, ki Vas pripeljejo v stik z nami, najdete pod zavihkoma LOKACIJA in KONTAKT.

hisa.png