Kontakt

Mizarstvo Anton Černoša s.p
Preloge pri Šmarju 4a
3240 Šmarje pri Jelšah

telefon / fax: 03 58 21 294
mobitel: 041 527 774
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Delovni čas:
Vsak delovni dan od 8.00 do 18.00 in ob sobotah od 8.00 do 12.00.

Reševanje pritožb in sporov

V podjetju Mizarstvo Anton Černoša s. p., spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in si prizadevamo vse nastale spore reševati sporazumno.

V skladu s 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS), obiskovalce spletne strani ter potencialne in že obstoječe stranke, ki imajo status potrošnika, obveščamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS) kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z ZIsRPS.

Pritožbe lahko kupec posreduje neposredno na tel. številko 041/527-774, po elektronski pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na naslov: Mizarstvo Anton Černoša s.p., Preloge pri Šmarju 4 a, 3240 Šmarje pri Jelšah. Potrudili se bomo, da jih bomo rešili v najkrajšem možnem času.

Spletno povpraševanje

Naše mizarstvo lahko kontaktirate tudi preko spletnega obrazca. Opišite nam Vaše želje in izdelali Vam bomo pohištvo, kakršnega si želite.
Ime in priimek *
E-mail *
Telefon
Vaše sporočilo *